Pay It Forward

Pay It Forward

When someone does you a favor, do not pay it back, PAY IT FORWARD.

It is easy as it sounds, Pay it Forward is about to make a better world by to give from your heart and not expecting any returns. What to do is to give one person 3 project which can be “Hold a door” “Smile to your neighbor” “Help elderly people with shopping or caring bags” The Ideas are many as it cost nothing. If you like to do this anonymously, it is fine, if you don’t want to it is fine too, it is only you who knows. Do you have a story to tell? Please let us know by writing your story here. if you don’t want your name in public it will be respected, the owner of the blog is going to know.

~~~~****~~~~

Når en gør dig en tjeneste skal du ikke betale det tilbage, men GIV DET VIDERE

Giv det videre er lige så nemt som det lyder. Hvorfor? For at vores verden skal blive et bedre sted at være. At hjælpe og give fra dit hjerte uden at forvente noget til gengæld. Der er så mange ting man kan gøre uden at det koster. Giv en person 3 opgaver og disse opgaver kan være så som at “Holde døren for andre” “Smile til din nabo som måske har en dårlig dag?” “Hjælpe en ældre person med at handle ind” Har du ikke tid? Går det ud over “min” komfortzone, så kan du gøre det anonymt eller slet ikke. Det er kun dig der ved det. Har du en historie som du har lyst til at fortælle kan du skrive den på siden. Og ønsker du ikke dit navn nævnt bliver det respekteret. Ejeren af denne blog skal dog vide det.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Pay It Forward

Leave a Reply